İzin Ver Başarayım

Okulumuz Rehber Öğretmeni Canan ÖZCAN KURŞUNCU, 3. sınıf öğrencilerimizle birlikte 'İzin Ver Başarayım' isimli eTwinning Projesini okulumuzda yürütmektedir. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

PROJE AMAÇLARIMIZ

Projemizde;

Öğrencilerimize akademik eğitimin yanında, günlük yaşam becerilerini de kazandırarak, 21. yy yaşamına donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizi karşılaştığı günlük yaşam problemlemleriyle baş edebilme becerilerini geliştirmek ve kendine yetebilen bireyler olarak hayata hazırlanmalarına katkıda bulunmak için bu projeyi yapmak istiyoruz.

Portakal sıkma, çamaşır katlama, ayakkabı bağcığı bağlama ve düğme dikme gibi basit ama önemli becerileri kazanmaları için çalışmalar yapacağız.

Projemizin sonunda; öğrencilerimiz için hedeflemiş olduğumuz kendine yetebilen, öz bakımını yapabilen, karşılaştığı basit yaşam problemleriyle başa çıkabilen, özgüvenli ve mutlu bireyler olmasını hedefliyoruz.

PROJEMİZİN AFİŞİ                                                                                                                                        PROJEMİZİN LOGOSU

23-03-2022

Projemizin Logosu

Projemizin afiş ve logosunu demokratik yöntemlerle anket düzenleyerek seçtik.

Yayın: 23.03.2022 - Güncelleme: 03.04.2023 10:00 - Görüntülenme: 214