T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / MERKEZ - Zübeyde Hanım İlkokulu

THE POWER IS IN OURSELVES’ isimli e Twinning Projesinin Tanıtımı

Okulumuz Rehber Öğretmeni Canan ÖZCAN KURŞUNCU, kurucusu olduğu ‘THE POWER IS IN OURSELVES’ isimli eTwinning Projesini 3-A sınıfı öğrencilerimizle birlikte yürütmektedir. Kendisine ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Our School Guidance Teacher Canan ÖZCAN KURŞUNCU is running the eTwinning Project named 'THE POWER IS IN OURSELVES', which she is the founder of, together with our 3-A class students. We wish him and our students success.

PROJEMİZİN HAKKINDA:

Projemizde amacımız öğrencilerimizin sağ ve sol beyinlerini aynı anda çalıştırarak daha aktif çalışmalarını sağlamaktır. Projemizde öğrencilerimize sağ ve sol beyinlerinin aynı anda çalışmasını sağlayacak etkinlikleri yapabilme becerisini kazandırmak ve bu becerileri eğitim ve öğretime entegre ederek beyin kapasitelerini geliştirmelerini istiyoruz. Böylece öğrencilerimizin özgüvenlerini artırmayı ve aynı zamanda 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını hedefliyoruz.

Türkiye, Romanya, Ürdün, Makedonya, Gürcistan ve İtalya ülkeleri olarak toplam 18 öğretmen bir araya geldik ve öğrencilerimizin beyninin her iki tarafını da aktif olarak çalıştırabilecekleri bir proje üzerinde çalışmaya karar verdik. Projemiz uluslararası bir proje olup 7-11 yaş kategorisine yöneliktir. Projemizin kurucu ülkeleri Türkiye ve Romanya'dır. Projemiz Ocak 2022'de başlayacak ve Mayıs 2023'te sona erecektir.

 

ABOUT OUR PROJECT

Our aim in our project is to enable our students to work more actively by working their right and left brains at the same time. In our project, we want our students to gain the ability to do activities that will enable their right and left brains to work simultaneously and to develop their brain capacities by integrating these skills into education and training. Thus, we aim to increase our students' self-confidence and at the same time gain 21st century skills.

We came together with 18 teachers from the countries of Turkey, Romania, Jordan, Macedonia, Georgia and Italy and we decided to work on a project where our students could actively train both sides of their brains. Our project is an international project and is for the 7-11 age category. The founding countries of our project are Türkiye and Romania. Our project will start in January 2022 and will end in May 2023.

                                Projemizin Logosu                                                            Projemizin Afişi

30-03-202330-03-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.03.2023 - Güncelleme: 03.04.2023 10:09 - Görüntülenme: 138
  Beğen | 0  kişi beğendi