eTwinning'de Büyük Başarı

12-12-2023

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Canan ÖZCAN KURŞUNCU'dan büyük başarı.

Uluslararası düzeyde yapmış olduğu THE POWER IS IN OURSELVES(Güç Bizde) isimli eTwinning projesi 14. Antalya Ulusal Konferansına davet edilmiştir.

eTwinning Antalya Konferansına Türkiye çapında en yüksek puan alan projeler davet edilmektedir.Ayrıca bu konferansta,en iyi 30 örnek projelerin yer alacağı stantlar kurulacaktır.Projemiz,Türkiye çapında en iyi 30 örnek proje içine girip, 16-18 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya Konferansında stant açma hakkına sahip olmuştur.

Projemizde amacımız;öğrencilerimize, sağ ve sol beyinleri aynı anda çalışmasını sağlayacak etkinlikler yaptırarak,onların beyinlerinin daha aktif çalışmasını sağlamaktır.Böylece öğrencilerimizin özgüvenlerinin artmasına ve aynı zamanda 21. yy becerilerini kazanmalarına yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu proje paydaşımız olan Makedonya'da ilkokul kategorisinde en iyi proje seçilmiştir.

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 16:25 - Görüntülenme: 297